onsdag 3. februar 2021

Vitser gåter

En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Her er gåter for barn som liker å gruble - og kanskje de voksne og? Har du lyst til å utfordre hjernen med noen gåter ? Mange syns at vitser og gåter er veldig morsomt.


Vitser er korte historier, ofte med et. Barn digger vitser og gåter !

Og i tillegg til å være morsomt for barna, gir også vitser og gåter utfordringer og trening: vitser krever ofte at de må se sammenhenger . Liker du morsomme og rare ting? I denne boka får du en fin blanding av korte vitser og gåter. Boka har korte setninger, enkle ord. Skrevet av: Thomas Vedø og Gustas Savickas.


Nei, det er en gåte. Hva skjer når en hai blir berømt? Den blir til en sjøstjerne. Se vårt utvalg av gåter , vitser og quiz for barn!

Hos Barnas Egen Bokverden har vi de beste barnebøkene til lave priser! Morsomme vitser og gåter for barna. Få en god latter med alle barna- vitser , hvorfor- vitser , det er bedre å- vitser og barnevitser. Mine første vitser og . Highlights info row image.


Spørrebøker og vitser. Pris kr 1(spar kr 21). Se flere bøker fra Jørn Roeim. En gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Gåter kan være dype.


Nyere gåter kan være formet som vitser. Svaret på disse er ikke. Les noen mor- somme vitser og gåter …. Les om vinter-OL i Pyeongchang! Hvordan lage påskemuf- fins!


Kom med tips hvis dere har nye ideer. Her finner man logiske gåter, tallgåter, gåter for barn og mye mer. Denne boken er spekket med hysteriske vitser og ville.


I skriveskolen skal elevene selv skrive vitser og gåter.

I dette arbeidet vil de få bruk for sjangerkunnskapen de har fått . Overordnet post: Norbok. Språk: Norsk (Bokmål). Her er vitser og gåter tilpasset unge lesere som nettopp har lært seg å lese, kombinert med fargerike illustrasjoner. Lesestart er en serie for de helt ferske . I femårsklubben denne dagen var temaet vitser og gåter. De starter med en morsom lek der det handler om å lyve.


Tenk å få lov til å lyve! Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk. Det gikk to tomater langs en vei, så kom det en bil og kjørte over den ene. Kom da ketchup, sa den andre.


Hvilke dyr har vi for nytten skyld?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg