fredag 5. februar 2021

Varmetang til navnelapper

Geniale lapper og ULTRA-GENIAL varmetang for å feste lappene! Når kan jeg få kjøpe en slik en? Gratis og rask frakt. Navnelapper som ikke faller av! Fornøyd eller pengene tilbake!


Våre verktøylapper tåler røff bruk, og sitter som støpt på. Merking av klær på aldershjem og sykehjem - Lappeliten. Ved å bruke navnelapper unngår . Merker tøfler med lapp ( varmetang ) på siden øverst inni. EDIT: Noen som har erfaring med lappeliten sine navnelapper ? Strykelapper, fester med egen varmetang. Slitesterke navnelapper til klær og eiendeler!


Matpakker, klær og leker. Man slipper å stryke eller bruke f. Varmetangen er designet slik at du enkelt kan feste merkelapper p? Løshåret settes enkelt fast med hjelp av en varmetang. Bland flere farger for et naturlig resultat.


Rett, krøll og style din hårforlengelse akkurat slik du ønsker! Det finnes ulike metoder og ulike navnelapper. Leti Tilpasningsringen lar deg bruke. Det er utstyrt med slitesterke fotstrikker, gode navnelapper , reflekser på ermer og ben, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg