tirsdag 29. desember 2020

Vanlig bh etter silikon

Nettopp lagt inn silikon. Etter uker kan jeg endelig bytte ut støtte- bh med vanlig BH. Tips til fine BH -er? De kan nemlig ikke ha spiler eller . Sex to uker etter brystoperasjon?


Kropp og helse innlegg 23.

Flere resultater fra forum. Og så sa hun at hvis jeg skulle noe spesielt kunne jeg godt bruke vanlig bh noen timer. Men jeg glemte å spørre fra når og evnt hvor ofte jeg . Gå uten bh to uker etter silikon ? Da var det gjort- jeg har fått silikonpupper ! Hva tror dere om silikonpupper på ei generelt tynn.


ER SILIKONIMPLANTAT FARLIG? Det er vanlig at du kjenner litt smerte etter operasjonen, men det er sjelden med sterke smerter. Push up Bh bør unngås etter brystforstørrelse med implantat, fordi protesen presses for høyt opp og mot .

Lurer du på hvordan tiden etter en brystoperasjon ( silikonpupper ) ser ut? Pass på at du ikke utsetter. Fravær fra arbeidet er vanlig i en uke. Etter å ha blitt operert med silikonproteser må du ikke bruke “push- BH ” mer, det . Og hun som opererte i Drammen begynte med vanlig BH etter uker. En støttende BH (oftest en god sports- BH ) bør brukes dag og natt de første 6. Sykemelding gis vanligvis ikke ved brystforstørrelse, kun hvis det er tale om svær.


Vanlig spile- bh bør en redusere bruken av, da det i mange tilfeller ikke gir optimal støtte, samtidig som det kan gnage og føre til et dårligere resultat. Hvor lang tid tok det før du byttet til vanlig bh ? Silikon , sports bh , HJELP? Manglende eller veldig liten utvikling av brystene er en vanlig årsak. De var fylt med flytende silikon , som ofte lekket etter noen år. B til C (vil kunne variere, avhengig av type BH ). En slik BH skal brukes kontinuerlig de første fire ukene etter operasjonen, gjerne.


Sports- BH benyttes som støttebandasje etter operasjonen og denne skal . Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får om silikon og silikonpupper. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Hvor lenge etter at man har sluttet å amme kan man ta silikon ? Brystforstørrelse er den vanligste plastikkirurgiske operasjonen.

Etter brystkreftoperasjoner kan innleggelse av protese være aktuell. Lett trening som ikke involverer bruk av armene i sterk grad kan du forsiktig begynne med tidligst uker etter operasjonen, men ikke glem bruken av sports- bh. Du bør ikke begynne å trene før det har gått seks uker. De første seks ukene skal du bruke sports BH , etter dette bruker du vanlig BH uten spiler de første seks .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg