onsdag 30. desember 2020

Veterinærvakt sandefjord

Borgund Dyreklinikk tilbyr veterniærtjenester for hund og katt. Bestill time på telefon . Når du kommer til oss med et sykt dyr vil vi, så snart vi har oversikt over hvilke undersøkelser og evt behandling som er aktuelle, gi deg et prisoverslag. Hva tar dyrlegene rundt om kring i landet? Synes prisene har økt helt vanvittig de siste årene. Hamar Dyreklinikk utfører behandlinger og operasjoner på et prisvennlig nivå.


Vi gir deg alltid en pris eller et prisoverslag. Har du spørsmål om pris på andre behandlinger svarer vi gjerne på det. Her finnes et utvalg av priser på våre vanligste tjenester.


Standard konsultasjon . Kr 77- dersom allerede id meket og vaksinert ) Hunnkatt kr. Noen av våre priser : Konsultasjon inntil minutter Kr 70-. Kontroll 5-minutter Kr 44-. Vaksine katt inkl helsesjekk 74-.


CaniLeish (Leishmaniosevaksine) hund 96-. Trenger du dyrlege ? Evidensia Lørenskog Dyreklinikk tilbyr behandling innen tenner, operasjoner,. Noen ganger er det vanskelig å gi en eksakt pris på et inngrep fordi det er . Vi tilbyr også akuttelefon til kl. Se pristabell på denne siden.


Dyrenes Venn Eiker en dyreklinikk lokalisert i Krokstadelva på Krokstadsenter. For andre priser kontakt oss ved klinikken. Lurer du på våre priser ? Her er en oversikt over de mest benyttede tjenester. Ta kontaot om dere har andre spørsmål.


Er du lei av forskjellig dyrlege hver gang du har behov for veterinær hjelp? En dyreklinikk kan i prinsippet ta hva som helst for tjenestene den tilbyr. Det er uforståelig at det skal være så stor forskjell i pris på samme . Reisekostnader kommer i tillegg til prisen på tjenestene. Veletablert smådyrklinikk med engasjerte dyrleger og lang erfaring. Priser er veiledende og vil kunne variere etter individuelle forhold.


Utskriving av pass kr. Alle priser er veiledende og med forbehold om endringer. Prisene er satt på oppdelte punkter. Under følger noen av de vanligste prisene ved klinikken. Vennligst ta kontakt for pris ved operasjoner, tanntrekk eller sykdomsutredninger da pris på slike.


Under finner du prisene på våre vanligste tjenester. Hvis du ikke finner det du leter etter, eller . Utdrag av Prisliste. Spør oss om pristilbud! Vi på Alver Dyreklinikk har en lidenskap og engasjement for pasientene og faget vårt.


Her vil du finne priser på våre mest vanlige tjenester som vaksinering, . Du vil også finne prisene våre i resepsjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg