mandag 18. mai 2020

Sukkertopp jotun barnerom

GRØNT : Både grønt og blått, særlig i litt dempede nyanser, kan være. Det kan være vanskelig å velge farger til et barnerom , da det gjerne . Før og etter: Vi gjorde det kaotiske barnerommet perfekt for to brødre! Det ble valgt et grønt fargetema for rommet, og et magnetisk tapet med . Falt veldig for den på bildet over, og den er jo perfekt til et grønt barnerom :) Det er nok ikke mange år det går før denne er for barnslig, men det . Dette rommet har til nå gjennomgått de største endringene her hjemme. Her var gulvet grønt og veggene hvite og gule da vi overtok huset.


Prikken over i-en er den søte, grønne bordlampen i miniformat fra Habitat. Skrivebord og stol er fra danske We Do Wood. Bildet på veggen er . Kunne du tenke deg å piffe opp barnerommet litt, men aner ikke hvor du skal. Her ser du våre mest populære farger til barnerommet.


Vi får stort sett over gjennomsnittet respons på bilder av barnerom , og…. Som du ser er jeg kanskje over gjennomsnittet glad i grønne toner. Interiør og kvalitetsleker til ditt barnerom. Miljøbilde av tallerken og kopp til barn med siffrer på fra Designletters i rosa og grønt. Barnerommet er et sted hvor barn tilbringer mye tid.


Her er enkle måter du kan fornye barnerommet på. Jotun-maling Foto: Jotun. Klar er et effektivt og grønt alternativ. Finns det noe som er morsommere enn å innrede og male et barnerom ? Lekent og vakkert grønt , dette blir bokstavelig talt barnets egen oase. Dristige gule og grå farger kan virkelig kvikke opp, noe som gjør dem til et.


Målet har vært å skape et barnerom med stil som appellerer til lek. Det går i grønt og hvitt, med knallfargede elementer. Nye farger det går mye av på barnerom er blått, grønt , lilla og rosa, og da ofte i duse toner – man bruker gjerne ikke knallfarger som man gjorde . Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt. Hvilken farge som er på barnerom , kan påvirke følelser og humør hos barna. Det er hvit, gul, oransje, rø grønn , blå, lilla, grå, brun og sort.


Vi venter vårt første barn i juni og vet ikke kjønn. Vurderer å male enten hele rommet i grønt , evt en fondvegg (resten er klassisk hvit). Nå opplever han at kraftige farger som nøttebrunt, aprikos, sterk blå og grønn er. Rosa er en livlig farge som passer på barnerom. Gjør ditt barnerom til et spennende sted med en av våre utvalgte tapet for barnerom.


Uansett om barnet ditt vil ha et grønn , blå, rød eller regnbuefarget tapet . Kul barneplakat med tekst i hvitt og grønt til barnerom. Plakat med teksten Coolest kid in town, passer perfekt i barnerommet og til kule barn. Om dere vil piffe opp barnerommet litt, hva med noen lekre og stilrene plakater og bilder? Ejvor Poster ABC Frukt og Grønt. Vi har posters og bilder i. En liten sniktitt på fargen inne på eldstemann sitt rom.


Felix er straks år og han var veldig tydelig på at han skulle ha et grønt rom. Plass til det som er viktig. La hobbyene inspirere innredningen av barnerommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg