mandag 10. februar 2020

Strikkegenser herre 2018

Lofoten strikket herrelue i merinoull - Drops 185- 4. Bli den første til å omtale produktet. Tilpasse og legg til handlekurv. Hvetelue – oppskrift.


At lua også er morsom å strikke gjør dette til et artig prosjekt på alle måter!

Innlegg om Luer skrevet av Frøken Jensen. De ble nok litt større enn luen i oppskriften, men det passet egentlig helt fint siden det er herreluer. Pinne 3½ (dame) pinne ( herre ). Vottene er strikket i finullgarn og passer både dame og herre. Mønster på lange, gode votter og matchende lue. Her finner du gratis strikke - og hekleoppskrifter til ulike typer av luer , pannebånd og hatter – alt fra trendriktige hipsterluer til varmende ørelappluer og solhatter.


Så utruleg kjekt at huene eg har strikka falt i smak. Synes det ble litt glissent.

Embla lue til hele familien, selv strikket jeg den i størrelse til år. Det du trenger for å strikke luen er en liten rundpinne nummer og pluss . Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Husk at strikkefastheten må holdes hvis resultat skal bli vellykket. Skift til pinne nummer og strikk til hele arbeidet måler cm.


Når arbeidet måler (19). Som du ser så kan du laste ned oppskrifter til både barn, dame, herre og interiør. Strikk mønster etter diagrammet. Gratis strikkeoppskrift på lue og votter med fletter til dame. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler?


Last ned og kos deg med å strikke disse - de er . Både lue , votter og genser kan du strikke i samme mønster. Fortsett med glattstrikk i (24) omganger, men fell (0) masker på 6. STR: Dame ( herre ). Få inspirasjon til å strikke - til Europriser! Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske.


Dette fordi det skal være.

Kul herre lue i patentstrikk. Linni Meisters Farmen- lue har blitt en kjempehit. Sytrå helst i denimblå farge, og synål. Finn din neste strikkeoppskrift i vårt store arkiv. Gamle enkeltmønster.


Disse vantene strikker vi med dobbel. Etter vrangborden er strikket så strikkes den sammen før man fortsetter med. Taiga Lue er tovet i tykt garn modellene er strikket i Fritidsgarn.


Legg opp masker (m), fordelt på pinner. Halsen strikket jeg på liten rundpinne nr mm. Vi har over 5ulike strikkeoppskrifter til barn, dame, herre og hjrm og en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg