fredag 7. februar 2020

Storebrand fond

Vi ønsker å gjøre fondssparing enkelt og tilgjengelig for deg som kunde. Fellesnevneren for alle våre fond , er bærekraftig forvalting. Storeband har et bredt fondsutvalg. I oversikten sorterer du per fondstype og finner detaljert informasjon om fondene.


Start sparing i fond nå. I denne oversikten finner du detaljert informasjon om hvert enkelt fond.

Sammen finner vi den spareløsningen som . Med langsiktig sparing i aksjefond kan du forvente bedre avkastning enn renten du får på sparekontoen din. Fond i gave — en gave som vokser med jubilanten. Sparepengene er ikke . Når feiringer og festlige anledninger står i kø, kan det være en real nøtt å finne på gode gaveideer. Vi tilbyr også fossilfrie fond og andre spesielt bærekraftige fond. Velg blant våre spesielt bærekraftige fond.


Her er fondene du kan velge mellom når du skal spare med IPS. Det enkleste er å velge våre ferdige fondspakker.

Vi hjelper deg å finne de fondene som er aktuelle for deg. Med aksjesparekonto kan du enkelt samle aksjefondene dine på ett ste og få skattefordeler på kjøpet. Fondssparing hvor du kan velge den spareprofilen eller det fondet som passer best for deg. Velg fond når du skal spare til barn.


Fond er den mest lønnsomme spareformen over tid og er den perfekte gave. Bærekraftige indeksnære fond. Våre indeksfond skiller seg fra konkurrentene. Med fondskonto velger du selv fond eller spareprofil. Vi har et erfarent forvalterteam som jobber aktivt med norske aksjer.


Deres erfaring og kunnskap om det norske markedet, gir anledning til . Likevel avviker ikke fondet særlig fra . Fondet vil normalt inneholde . Institusjonelle investorer kan for . Stiftelsen skal støtte juridiske studenter eller yngre kandidater i forbindelse med studier i erstatningsrett, . Aktive fond som forvaltes etter Delphi-metoden, og som kombinerer tradisjonell fundamental analyse med trendanalyse. Nordea Liv Indeksforvaltning 10. Et passivt fond avviker bare med noen få prosent fra indeksfon men til vesentlig.


Selskapet tilbyr riktignok et norsk og et globalt indeksfond i sitt IPS-utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg