onsdag 6. mars 2019

Helsport adventdalen

Helsport adventdalen

Rab slikeliner - øker komforttemperaturen 4°. Den er spesielt designet for utendørs friluft, og er perfekt for de som skal kjøpe . Vi vil gjerne hjelpe deg med å velge riktig, derfor har vi . Kategori: Dunsovepose ForMumieformet. Having spent years in the mountains.


Helsport adventdalen

Dunen er impregnert i et fluorcarbonfritt middel, og soveposen er RDS-sertifisert. Rab sleeplimit kombinerer brukererfaring med testing, og . Rab Neutrino 4til dame er en lettvekts dunsovepose for sommer og høst. FP europeisk gåsedun gir deg en komforttemperatur på 5°C. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Rab Sovepose.


Klik her og find den bedste pris nu! Helt ny med merkene på. Selges fordi jeg har stk Summit 6XL er laget i en . Hvordan en sovepose oppleves er svært individuelt da vi alle har ulik.


De fleste soveposene har glidelås i ca. Rab Nutrino Endurance er en sovepose av ypperste kvalitet. En sovepose for høyfjellet vår,sommer og høst. For gramjegere vil dette også være . Jeg har fått meg en RAB Summit 8sovepose , og lurer på om noen har erfaring med hvor varm den er.


Det står at den har grense til minus, . Andes 8fra Rab er en sovepose designet for tøffe forhold når vekt, pakkvolum og varme er kritisk. Håndfylt i England med 8gram øst-europeisk. JR Gear Prism, Synthetic Sleeping Bag - Primaloft sovepose. Leverer i hele Norge. Sjekk priser på Rab sovepose.


Helsport adventdalen

Kjøp Rab sovepose billig i nettbutikkene. Nyheter og artikler om sovepose. VERSTINGEN: Denne soveposen har en ekstremtemperatur som er lavere enn de fleste ønsker å sove. Storbritannias ledende friluftsspesialist!


Bilde av RAB M Latok Alpine Pants. Vent stoffet i Rab biviene var en revolusjon, har nesten ikke opplevt kondens i denne. En god sovepose betyr flere komfortable netter i naturen. Finn vaskeinstruser på fjallraven.


Never Summer sovepose gir deg det du trenger for behagelige netter med dyp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg