tirsdag 19. juni 2018

Kjøpe brukte klær tise

Tise is a social, mobile marketplace for vintage fashion and interior. Download the app here. Interessen for klær og mote har resultert i at Anneli har et ganske fullt klesskap, men det var ikke før appen Tise kom at hun begynte å selge brukte klær.


På gjenbruksappen Tise finner du alt innenfor mote og vintage skatter. Har du noen gang drømt om at tingene du finner på sosiale medier er til salgs?

Ved å velge brukt gjør du miljøet en tjeneste. Hva tror du er grunnen til at stadig flere er mer åpne for å kjøpe brukt nå? Tise selger ikke bare brukte klær , du kan også finne en masse brukt.


FORRETNINGSIDÉ: Utvikle en sosial tjeneste som gjorde kjøp og salg av brukte klær til noe morsomt og inspirerende å drive med. LES MER om Tise her, og . Tise doblet antall månedlige aktive brukere på ett år, og 300. Tise leder følgelig an i kampen om kjøp og salg av brukte klær – mot . Instagram fikk et love child sammen – og det funker.

Swancy, Letgo og tise - vi elsker gjenbruk. I lang tid har det vært Finn. De vet at det kan være en utfordring å selge brukte klær og vesker og . Før synes jeg det var utrolig kjedelig å selge brukte klær , men når Tise kom så ble det mye enklere.


Nå er det bare å ta et bilde, også legge det . Tise vil invitere utvalgte brukere av Tise -appen til å selge. Her er likhetene og forskjellene når du skal selge tingene dine på nett. Appen Tise for kjøp og salg av brukte klær , gjenstander og møbler blir stadig mer populær, og i løpet av det siste året har Tise klart å doble . Så å få være med å utvikle appen Tise for kjøp og salg av brukt , med fokus på mote og interiør, føles utrolig riktig og kult. Tise , for der går det mest i klær.


Gjenbrukstrenden er . Marie Kondobasillen og skal kvitte meg med en del klær. Og så skal jeg erstatte noe av det med noe nytt. Så da kunne det være . Tise er et norsk gründerselskap som har laget en app hvor man kan kjøpe og selge brukte klær og møbler. Man kan bruke interne credits som man får i appen til .

Det finnes mange steder du kan kjøpe brukte klær på nett. Hun bruker gjenbruksappen Tise noe, hovedsakelig til klær og interiør. I tillegg er hun aktiv. Les også:Alt du må vite om å kjøpe brukt på nett . Slik kvitter du deg med brukte klær på en miljøvennlig måte. Skal hjelpe Tise -gründerne til å få fart på bruktsalget i nyutviklet handleapp.


Skavlan er kjent i både mote - og mediekretser. Man kan kjøpe brukte klær , bytte og gi bort, men man kan ikke kjøpe noe. Tise har gjort det mulig å handle den nyeste moten på en bærekraftig. Tise ble til da vi så at folk rundt oss syntes det var for kjedelig og uinspirerende å kjøpe og selge klær brukt.


En av de viktigste tingene man . Gode bilder har mye å si når du selger brukte klær. Tise viser i denne videoen hvordan du kan gå frem for å gi produktene du selger den. Hva er viktig for deg når du kjøper og selger brukt ? Du har garantert hørt om finn og . Når jeg surfer rundt på Tise ser jeg hvor mye klær som fortjener å bli brukt.


Hvordan kan en motivere seg selv til å ikke kjøpe noe nytt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg