tirsdag 5. juni 2018

Bestemors sjokoladekake

Dette er ett av mine første kakeminner fra jeg var ei lita jente. Mormor laget alltid denne til bursdager og til 17. Hun pyntet den mer tradisjonelt med . Mormors sjokoladekake er enkel og grei å bake.


Og så er den kjempegod!

Wenche lager sjokoladekake etter etterlysning fra seere. Denne varianten er klassisk og krydret, og kalles tropisk aroma. Oppskriften stammer . Min aller beste sjokoladekake.


Hvor mange oppskrifter på sjokoladekake trenger man egentlig? Det er en viss overrepresentasjon av sjokoladedesserter her, noe som . En sjokoladekake med krem og friske pærer som passer perfekt til en rykende kopp kaffe.

Bestemor Britts beste sjokoladekake. Her er oppskriften på verdens beste sjokoladekake , nemlig Tropisk Aroma! Stappfull av smak, og med masse god glasur, er dette en sikker . Rør sukker og smør hvitt. Ha i ett og ett egg.


Smelt smør og sjokolade, og avkjøl. Skill eggene og pisk eggeplommer og sukker tykt. Vend forsiktig melet inn. Denne kaken er så saftig at glasur ikke er nødvendig.


Pisk eggehviter stive . Deilig sjokoladekake toppet med fersk jordbær og pyntet med epleblomster. Rørt sjokoladekake egg. Ingredienser:Sukker, hvetemel, EGG, fettredusert kakaopulver, vegetabilsk olje( raps), vann, modifisert potetstivelse, hevemiddel (E45 E500), mysepulver . Super saftig sjokoladekake toppet med italiensk marengs og pyntet med friske roser. Det var utrolig godt med marengsen sammen med .

Navnet Mislykket kommer av at den ikke . Fransk sjokoladekake med bringebærsaus har eitt lag kake og eit lag sjokolademousse. Sjokoladekake med banan . Mariannes bestemor bakte alltid sjokoladekake når barnebarna kom på besøk. Den er saftig og god.


Bland alt det tørre . Vi kaller den “ bestemors sjokoladekake ”…Vår kake har ts . Men lite slår mammas runde sjokoladekake ! Hun har vokst opp med kaka som fast innslag på bestemors kakebor og det er veldig koselig . En mørk, fransk sjokoladekake smaksatt med revet appelsinskall og pyntet med appelsinbåter. Imorgen har min fine vertsmor bursdag, så da tenkte jeg å lage en kake til henne. Valget falt på min favorittkake: bestemors sjokoladekake. Med sjokoladekrem på toppen blir den himmelsk god - se oppskriften på sjokoladekaken her!


Ordfører Arvid Grundekjøn fikk servert hjemmelaget sjokoladekake. For å nyte en deilig kake, trenger du ikke alltid å bruke for mye tid. Denne rike oppskriften på sjokoladekake og bestemors kaker er eksemplet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg