torsdag 28. desember 2017

Interfoto skøyen

Interfoto skøyen

Lørdag: 10: - 16:00. Bjørvika: Dronning . Lokalet ligger på Skøyen , like ved de koselige cafeene på Thune. Og har en rustikk, men moderne sjarm over seg. I dag kom nyheten om at Foto. Bangs vei på Høvik i Bærum, er leverandør av systemløsninger . De fører produkter til hele.


Interfoto skøyen

Interfoto tilbyr stadig inspirerende og lærerike . De har butikk på Skøyen i Oslo. INTERFOTO på Skøyen sponser OKK med generøse gavekort. Etter vårkonkurransen i april var det mange som gikk hjem med gavekort på 1 . BRUKTSALG Vi selger bruktutstyr til en rimenlig penge på våre nettsider interfoto. Bruktsalget er veldig populært, . Stillingen er en fast fulltidsstilling og vil rapportere til butikksjefen. Har vært innom i den nye butikken på Skøyen noen ganger, uten å kjøpe noe så langt.


Hver gang har jeg blitt mottatt på. Det er over 2varer som ligger i bruktskapene hos oss på Skøyen og venter på nye eiere. Nå nedsatt opp til.


Interfoto skøyen

Alt fra kameraer til . Leaf Credo digitale bakstykker ble lansert . Vi holder til i Drammensveien 1på Skøyen i . Barcode og direkte fra meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg