tirsdag 19. desember 2017

Avokado med reker

Bland alt til dressingen sammen. Smak til med salt og pepper. Ta ut kjøttet av skallet med en skje, slik at . Her kommer en oppskrift på klassikeren avokado med reker.


Det er ikke uten grunn den har vært populær siden 80-tallet og fortsatt . Dette er seinåttitallsmat på sitt aller beste.

Lyst på en frisk og rask smårett i sommervarmen? Prøv avokado , reker , grønn chili og mango – rett og slett en fantastisk kombinasjon som garantert vil gi mersmak. Husker du at disse var populære å servere på 80- og 90-tallet som forrett? En nokså mektig og kremet forrett som var likt av mange.


En sprek og lettlaget forrett med avokado som du vil imponere dine gjester med. Her har vi brukt reker , men du kan også bruke krabbe, kreps eller hummer. Fyll de halve skallene med blandingen.


Legg skrelte reker på toppen og server.

Lekker forrett med avokadomos og ferske reker. En fin liten smårett eller lunsj. Olivenmarinerte reker er en enkel og god rett som kan serveres som forrett eller til tapas. Avokado inneholder det sunne fettet. Prøv en deilig vri på det klassiske rekesmørbrødet og bytt ut loff med grovt speltbrød og majones med avokado.


Reker egner seg like godt kalde på brødskiven til . Del avocadokjøttet i to, slik at du får like store deler. Noen ingredienser passer perfekt sammen. Kutt de fire som er igjen i . Slik er det med reker , mango og avokado.


Prøv den eksotiske varianten av en rekesalat i en . Her kan du gjerne lage dressingen selv. Reker i avocado er en forrett som jeg har servert med stor suksess ved flere anledninger. Den er rask å tilberede og gir ofte mersmak. Rør smn rømmesausen og sett den i kjøleskap til servering. Vask og riv salatblader.


Dynk med vinagrette når de er tørre. Skrell avokado , skjær i to .

Lag aioli ved å tilsette finhakket hvitløk, salt og pepper i en skål med majones. Smør aioli på en skive med loff og legg skiver av avokado og reker på toppen. Rekene kan du gjøre ekstra spennende med en krydret guacamole av avokado.


Da moser du avokado sammen med hakket løk og smaker til . Mia Gundersen serverer en forrett med avokado og reker med mye sterk smak i Førkveld-kjøkkenet. Smakelig målti perfekt til lunsj eller kveld. Det trenger ikke å være komplisert for å smake godt. Norges farvann byr på verdens beste reker.


Lag kjempesunne vafler som både smaker godt og forebygger kreft, og server med spinat, avokado og reker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg