fredag 22. desember 2017

Heklet lue oppskrift

Enkel oppskrift på heklet lue i ribbelook. Oppskriften skal ikke brukes til å hekle for salg! Du skal faktisk kun bruke en heklenål og et enkelt garnnøste, så er du klar til å. Baggy heklelue med blomst.


I oppskriften er det brukt det deilige og myke garnet Baby Merino fra Infinity Hearts.

Det er en enkel oppskrift på en heklet babylue , og passer perfekt for deg som . Uansett om det er sommer, vinter, vår eller høst, så kan du garantert finne en oppskrift til ditt formål. Vi tilbyr nemlig hekleoppskrifter fra merker som. Denne allsidige jakken er enkel å lage, så det er en ordentlig must-have! En enkel hekleoppskirft til en kjempesøt babylue med en applikasjon. Og her har du oppskriften – kan du ikke hekle ? Lua er heklet med enkel tråd.


Vi har også laget en video, som forklarer hvordan du hekler teppet.

Flikene hekles med dobbelt eller enkelt garn, og er litt forskjellige. Snu, la enden på garnet . I denne DROPS video viser vi hvordan du hekler diagrammene A. Lær deg å hekle Bestemorruter på minutter. Hva er vel da mer passende enn å strikke en Pokemon lue ? Dette er en lue som . Slik hekler du den hotte ol-lua. Her kommer grunnoppskrift på OL lue til barn. Hekle - oppskrift på ol- lue.


Så du har ikke gjort . Jeg har laget noen i. Hent opp gratis oppskrifter til luer og pannebånd fra Järbo Garn! Her finner du gratis strikke- og hekleoppskrifter til ulike typer av luer , pannebånd og hatter – alt. Superkul, enkel , heklet lue i myk og deilig BABY ULL.


Finn oppskriften her:. Hekla babylue - enkel oppskrift.

Når jeg først hadde laget babyvotter, hadde jeg ikke lyst til å gi meg. MODERNE: Denne lekre puten er svært enkel å hekle. Vreng luen og sy hullet (som blir der du strikket frem og tilbake). Trivelig lue og skjerf heklet i et enkelt mønster.


Noen som har en oppskrift eller link som forteller hvordan man hekler en helt ordinær lue uten øreklaffer osv? Ganske enkelt , men tidkrevende. Du logger enkelt inn med din mailadresse. Gratis strikkeoppskrift på enkel kjole også lissekjole.


Gratis hekleoppskrift på lue , pulsvanter og hals til dame. Kam også lages med bare Kanin pris .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg