torsdag 7. september 2017

Hjortegryte kantarell

Hjortegryte kantarell

Hjortegryte serveres med kokte poteter og gjerne tyttebær og syltet agurk. For å lage denne gryta må du i skogen! Det er kanskje litt seint no, spesielt for kantarellene , men det er vell mange som har frysaren full av . Vi er inne i årets først høstmåned og hva passer ikke bedre enn å lage en god viltgryte med reinsdyr, knuste einebær, kantarell og sjampinjong. Oppskrift på enkel hjortegryte med fløte, rømme eller creme fraiche. Du kan også lage gryten av elg, rådyr eller reinsdyr for deilig viltgryte med sopp.


Hjortegryte kantarell

Relaterte oppskrifter til viltgryte med kantarell. Innlegget inneholder sponset kjøtt fra Brødrene Lundal AS. Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem . Reinsdyrkjøttet har fått selskap av gode, norske rotgrønnsaker - og skogens gull, nemlig kantareller.


Til porsjoner trenger du omtrent:. Med skogens gull, kantarellen , blir det også et realt festmåltid. Viltgryte med kantareller er norsk kosemat på sitt beste. Server med potetmos og tyttebær.


Hjortegryte kantarell

Vi har hjortekjøtt fra Trøgstad. Bestefars bankekjøtt - Bestefars bankekjøtt med gulrøtter, purre og potetmos. Hjortekarbonader med krema kantarell en perfekt søndagsmiddag oppskrifter . Ta kotelettene ut og rist kantarellene i stekesmøret. Ta saus med kantarellene over i en gryte og legg i kotelettene sammen med rørt.


Kantarell sopp (fersk). Nylaget viltgryte med veeeldig mørt elgkjøtt og kantareller ! Det aller beste er steinsopp og kantarell , og har du noen av disse som du har plukket selv, og enten har tørket eller frosset, så er du heldig. Steinar Lindstrøm lagar ei god hjortegryte med kjøt som smeltar på tunga. Når man serverer biff av skogens konge, elgen, passer det godt med sopp og tyttebær som tilbehør.


Denne gangen har Lise Finckenhagen blandet tyttebærene i . Tørk kjøttet og skjær det i tynne skiver. Kjøtt fra bakpart er mørest, men bog eller hals kan også brukes. Villmarksgryte av hjort fra Rendalen. Mat beregnet til ganger servering.


Og det jeg hadde laget var hjortegryte. I denne sautéen bruker vi kantarell , noe som gjør den ekstra god. Tips: For en kraftigere smak og tykkere konsistens, kan du bruke sjysaus fra pose i stedet for . Reinsdyrfilet med kantareller , karamelliserte småløk og pastinakk.


Det er lett å velge vin til vilt, så lenge fløte, smør og stekt sopp hører med. Orkan Mona herjet Vestlandet på lørdags kveld. Strøm brudd stoppet ikke icookkitchen.


Du skjønner, jeg har gass! Med nydeleg kryddersmak av kantarellen vi har plukka i skogen og søt og syrleg nyplukka tyttebær blei . Stykker av hjort pastinakk, gulrotkrem, savoykål, kantarell sjy og potetterrin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg