fredag 22. september 2017

Beltepute med isofix

Kjøp belteputer , bilputer til barn i nettbutikk. Enkle modeller med flotte motiv eller mer avanserte som er justerbare og med isofix. Merker: Britax Graco, trunki. Axkid Bigkid ISOFIX Booster Black.


Den kan festes i bilen med isofix , men BeSafe iZi Flex S FIX kan også brukes i. Kan også brukes i biler uten isofix.

Kan spennes fast mot bilsetet. Finn tilbud på produkter fra Nania, Carena, Petex og mye mer. Beltepute med isofix fra Graco. Lave priser og rask. Axki Bigkid ISOFIX Booster Black.


Da det ikke var mulig å . Mange fordeler Den kanskje største fordelen med isofix , er at du . Bugaboo Turtle av Nuna ISOfix Base Black. Et bilsete til barn skal i tillegg til å være trygt oppfylle ulike funksjoner.

Babybilstol med isofix base. Maxicosi bilstol med isofix -base ( 0-13kg). Den integrerte belteputen i baksetet kan felles opp i to trinn. ISOFIX er et festesystem for barneseter som bygger på en internasjonal standard. Det kan installeres enten med bilens setebelter eller med ISOfix base for enkelte babystoler.


Begge deler er like trygt og sikkert så lenge det er installert korrekt. Vi fraråder bruker av rene belteputer. Bilstol Sparco ISOFIX 9-kg gr.


Testet en beltepute fra biltema, den passet perfekt i midtre plassen i nextgen bak. Isofix eller beltemontering. Frykter at de vanlige isofix setene vil passe enda dårligere. Sammenlign priser i. Bli inspirert av vårt utvalg allerede i dag ! Bilsete isofix bakovervendt Se alle tilbud.


Unikt ISOFIX -feste for en mer stabil og sikrere installasjon. Britax Römer barneseter og babystoler garanterer at barnet ditt får en trygg reise. Den er Plus Test-sertifisert, festes med isofix og monteres bakovervendt.


En tom stol kan gi skader på både passasjerer og fører.

En stabil beltepute fra Welldon med tydelig markert belteføring og to kraftige horn. Ifølge svenske NTFs anbefalinger bør barn sitte på beltepute eller i beltestol fram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg