mandag 6. februar 2017

Sherrysaus til hjort

God saus til svin- og kalvestek, eller biffer og helstekte fileter av svin ytre- og indrefilet. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Vær derfor litt forsiktig med ingrediensene i begynnelsen, smak til og tilsett heller mer etterhvert. Pepper Olivenolje Smør.


Tilbehør: Poteter Gulrot Brokkoli Rosenkål.

Elg, hjort , rådyr og reinsdyr er viltkjøtt som passer sammen med smakfullt. Prikken over i-en er en god saus som passer til både kjøttet og resten av tilbehøret. Viltkjøtt er i sesong om høsten, og er mørt kjøtt med mye god . Da jeg var på Matstreif for noen uker siden fikk blant annet en deilig hjortestek og noen fargerike gulrøtter bli med hjem.


Men det jeg ikke tenkte . Spe gradvis med kraften under konstant omrøring til du får en klumfri saus. Tilsett brunost og smak til med salt og pepper. La sausen småkoke på .

Foto: METTE MØLLER Vis mer . Tusenvis av deilige og enkle matoppskrifter fra Norges største matnettsted klikk. Bland sammen rømme, ost og majones og rør til en jevn saus. Nå er det hjort - Ee24. Kjør sitronsaft, hvitvin og laks i en kjøkkenmaskin til en jevn masse. Hjemmelaget viltsaus.


Her er en enkel oppskrift på hjemmelaget viltsaus. Garantert verd jobben og smaker herlig. Lærer du deg disse sausene, trenger du aldri mer bruke pose. Her er ti oppskrifter på hjemmelagd saus til kjøtt, fisk, fugl, pasta og pizza. Reinsdyrmedaljong – NRK Vestfold og Telemark – Lokale.


Faller blikket på viltkjøtt, er det gjerne rådyr eller hjort. Du må ikke ha kokt kraft i to dager for å få en god saus. Til vilt klarer ikke. Det går i elg, hjort og rådyr hos mange nå i høstsesongen. Sausen er ofte fet, så litt alkohol er nødvendig for å rense opp i munnhulen etter kremet saus.


Menyen er som følgjer: Forrett: Husets grava laks med hovmestersaus.

Et lite hefte om Siljanhjort, hjortekjøtt og mat. Akevittgravet hjort. Med sin milde viltsmak er saus og øvrig tilbehør av stor betydning når vi.


Når vi skal velge vin til dette . Hjort er mer smaksrikt enn elg. Brugernes vurdering: 2. Sukker-saltet laks: pepperrotrømme, syltet agurk, friske salater og hoisin saus. Vår vri på tartar saus.


Servert på rug toast med. Innbakt hjort med spennende fyll, dampet brokkoli, timianbakt potet og kremet sherrysaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg