mandag 6. februar 2017

3 Dagers tur rogaland

Kjerag med Adventure. Passer spesielt for . Vi skal opp i Hovsherad og til den lille plassen Sætra, turen starter her. JOTUNHEIMEN: Gode tak ved Gjende.


Jotunheimen byr paå utfordringer, men denne turen har litt snill start. Fra østenden av Bygdin går den .

Dette er en flott og variert tur som anbefales! Sett av – t en vei på den totalt km lange turen. Vi er to jenter som skal på -dagers fjelltur. Guidet tur til prekestolen Preikestolen. I havgapet i vest dunker storhavet inn fra Nordsjøen og møtes av hvite sandstrender og snaublåste berg.


Bestill nåStavanger Segway TurOnline (Åpner i et nytt vindu). På gode dager anbefales å ta en avstikker til Sandfloeggen, Hardangerviddas høyeste topp og . MÅLET NÅDD: Dindalshytta er første stopp på denne turen gjennom Sunndalsfjella.

Rogaland er et fylke med rik og variert natur. ANTALL TURDAGER :. Er du usikker på hvor gamle barna må være før dere kan dra på flere dagers tur fra hytte til hytte? To dagers middels krevende tur , om du går Grua–Råbjørnhytta (km) i. Dag : Tidlig start på tre-milsturen til Abiskojaurrehytta i Sverige på . Du starter fra parkeringsplassen i Stavsro, og turen tar omtrent timer opp og timer. Utgangspunktet for denne turen er Solheimstulen øverst i Jønndalen i Uvdal,.


På denne femdagersturen fra nord til sør, går du gjennom et tverrsnitt av. En fjelltur behøver ikke være så lang, og vandringen . Spørsmålet vi stilte våre lesere var hvor de ville gått på tur med ryggsekken om de var den heldige vinneren, og. Du vil trenge dager på hele ruten som er ca. Stadig flere oppfyller drømmen om å legge ut på tur i norske fjell og.


En hytte-til- hytte- tur går ofte over noen få dager. Syv litt annerledes MC-turer i Norge - Tohjulinger. Syv varierte MC- turer i Norge som anbefales på det varmeste. Her får du tips til.


Tur : Flekkefjord-Tonstad Byrkjedal-Egersund-Flekkefjord.

En 4-dagers tur til Hardanger eller Ryfylke. En -dagers fjelltur til Ryfylkeheiene. Egenferd (minimum netter). Tre dager – tre hytter. Les nøye om turen og nåvået på forhånd.


Da er det lettere å velge riktig tur for. Bli med Fri Flyt på ski og seil med Christian Radich. Turveien er normalt egnet for barnevogn eller motorisert rullestol. Skogen gir godt le på vindfulle dager. Kart kan lastes ned ved å klikke her (PDF, MB).


Turer på tre, fire og fem dager. Sogndal-Jølster-Stryn Det meste handler om svinger og vakker natur. Start turen i Fagernes og avslutt i Hella i Sogn og Fjordane. Regn med et par dager hvis du vil stoppe for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg