onsdag 8. februar 2017

Sanasol gravid

Sanasol gravid

Lurer du på om du får i deg alt du trenger nå som du er gravid ? Da bør du lese dette! Under graviditeten øker behovet for en del vitaminer og . Man jo som gravid anbefalt å holde seg unna fiskelever nettopp pga. Lurer på om jeg får i meg for mye av det gode.


Hver morgen tar jeg to tabletter av kosttildkuddet GRAVID som inneholder bla. Flere resultater fra forum. Sanasol og vitaminer 31. Midwife og Siri svarer Cecilie. Er det greit å ta sanasol (multivitamin) når man er gravid ? Er såå kvalm og får nesten ikke i meg noe mat.


Så tenkte å spe på litt med vitaminer? SANA-SOL : Klassisk vitamintilskudd med appelsinsmak. Jeg er gravid og har de tre første månedene tatt multivitamin som inneholder A- vitamin.


Tar begge deler hver morgen. Har nå lest at det ikke er så lurt på div. Tar ikke annetkosttilskudd. Alle spedbarn bør få et daglig tilskudd av vitamin D fra de er fire uker gamle. Det anbefales at spedbarn får vitamin D-tilskudd i form av tran.


Er greit å gi et barn på år både tran og sanasol. Kan barnet få overdose av D eller A vitamin? For et barn på år er anbefalt daglig inntak mikrogram . Se også vår artikkel om kostråd for gravide og ammende for flere gode råd. Gravid eller ammer du? kalsium og andre stoffer som gravide trenger. Mammanett (KK Mamma forum) forum.


Helt enig, ikke gi mer av sanasol og tran før helsesøster har svart deg her. Tran anbefales av Helsedirektoratet spesifikt til gravide og spedbarn fordi det er en god kilde til D vitamin. Folat når du er gravid.


Overdoser blant gravide kan gi skader på fosteret, og det kan være en sammenheng mellom for. Bilde av LIFELINE GRAVID KOSTILSKUDD 4XTABLETTER. For kvinner i fruktbar alder som ønsker å bli gravide , anbefaler vi et.


Kvinnen var gravid i 22. SVAR: Hei, Du har helt rett i at det ikke er bra å innta for mye vitaminer. Og så lenge man har et variert og sunt kosthold vil man dekke behovet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg