Server skiver av hjort ytrefilet med snittebønnestuing, kokte småpoteter og ripsgele. RELATERTE OPPSKRIFTER , ARTIKLER OG FILMER. Hjortefilet, eller medaljong, er gourmetmat, her servert med mandelsmør, pastinakkpuré og viltsaus. Viltkjøtt er i sesong om høsten, og er mørt kjøtt med mye god . Skriv ut oppskrift.
Relaterte oppskrifter til helstekt hjortefilet med potetgrateng. Dagens råvare, ytrefilet av hjort , er i Christian Thams sin ånd med hensyn til hans historie med hjorteoppdrett i Songlia. Dette er en råvare vi tar . Vi har godsaker i fryseren!
Blant menge deilige ting fant vi en ytrefilet av villhjort fra en av mine favorittprodusenter, Haugen . Hjort servert med ovnsbakte høstgrønnsaker, mandelpotetpurè, portvinsaus, og eple og rødløkkompott. I oppskriften var det opprinnelig reinsdyr, men vi valgte hjort i stedet, og følgelig en litt annen fremgangsmåte på. Herlig, mør, god og kortreist ytrefilet av hjort fra Løiten Hjorteoppdrett. Perfekt kokte mandelpoteter uten skall finner du oppskrift på her.
Jeg skal prøve meg på hjortefilet i kvel aldri gjort det før. Den er jo ikke så tykk, så jeg så for meg at jeg kunne steike den som en biff. Takk for din vurdering! Oppskrift : Aase Strømstad.
Rapporter upassende innhold. Vurdering ( stemme). Ta med deg en Abu-røk på tur, og server einerrøkt hjortefilet ved bålet.
Skal på nyttårsaften servere hjort ytrefilet til hovedrett. Kan den langtidsstekes? Hvilken varme på ovnen og hva bør . Beregn ca 2gram pr person. Nå som hjortejakta er igang flere steder i landet, er det på sin plass å komme med noen gode oppskrifter.
Nå er jo hjort å få tak i hele året og . Har en indrefilet av hjort på 4g som jeg hadde tenkt vi skulle spise til middag i dag. Men hvor lenge skal den stekes i ovnen, og på hvor . Hej Jag skall ha en god vän på besök ikväll. Blir hjorte ytrefilet ,bakad potatis och en god sås med rømme,getost,tyttebær,gulrot och div annat. Tilsett plommer mot slutten av steketiden.
Vi skaper verdier ut av ressursene vi har: god mat med smak av fjell, vidde, skog og sjø. Lørdagsmiddagen sist helg var ytrefilet av hjort med rødvinssaus, søtpotetpuré, sauterte rosenkål og stekt kantarell. Se vår matoppskrift på ytrefilet av hjort. Hjorten får selskap av smørestekte kantareller, rødvinssaus med.
Jeg synes kg høres veldig stort ut til å komme fra hjort. Lammelår og entrecote av hjort på grillen er en god kombinasjon. Mange gode tips og oppskrifter finner du i boka vår Hjort fra hale til hode.
Ytrefilet av hjort med potetfondant, grantateplesaus og rødbetechips. La alt surre litt over svak varme. Du har kanskje en vin å anbefale til en .
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.