Lefserull med spekeskinke. Serveres med salat, urterømme, ost, løk og lefse , Kr. Anrett skjær de pent på skrå rett før du skal servere dem. Du kan gjerne erstatte skinken med et annet pålegg, for eksempel pastrami, røkt kalkun, roastbeef , . Det gode er at retten er lett å lage – på et lite blunk eller . Prøv vår oppskrift på roastbiff med smørstekte grønnsaker og potetsalat til middag. Røkelaks med eggerøre: i. Kald roastbiff med . Snitter med roastbiff og remulade.
Varm karbonade med sylteagurk og tomat. Vaffel med jordbær og . WRAP MED ROASTBEEF OG GRØNT: Passer perfekt som matpakke på skolen eller jobben. For å kunne lagre oppskrifter må du . Spekeanretning med potetsalat. Roastbeef Av Flatbiff.
Ovnsbakt klippfisk med aioli. Legg til i favoritter. Rundstykke med roastbiff og avokadoblanding. Julepålegg som sylte, lammerull, leverpostei og roastbiff kan du lage hjemme.
Kokt oksetunge på lefse med sennep og rødbeter. Eggerull med roastbiff og salat. Tortillaene kan gjerne varmes litt før de fylles. Kilde: Gastronomisk Institutt . Bruschetta med mozzarella.
Fransk Brie med paprika og drue. Reker m karri og kokosdressing. Oster med karamelliserte valnøtter. Smør majonesblandingen på brødet, deretter agurk, salat og roastbiff.
Potetsalat, Waldorfsalat, Skagensalat, Grønnsalat,. Aspic med reker og egg. Haakon Tærud Catering er i Oslos eldste catering års erfaring kan vi garantere mat av topp kvalitet! ROASTBIFF FRA ROTTISSERIET MED SYLTEDE GRØNNSAKER I KOPP. Rustikt rundstykke med roastbiff og remulade.
LEFSERULL (leveres delt) KR ,- PER STK. Rakørret med rømme ,løk og lefse. Her kommer oppskrift på en forrett som er spesielt egnet å servere på hytta nå i påsken. Utgangspunktet er lefser som smøres med en ostekrem . Kjempefint til under personer) Røkørret, eggerøre, roastbiff , remulade,. Biffkjøttboller, marinert kyllingklubbe, lefserull med røkt ørret, chilimarinert scampi , . Vangen Mat Drift AS.
Grove ½ rundstykker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.