torsdag 24. september 2020

Ullevål sykehus ledige stillinger renhold

For dager siden - Grunnet økt oppdragsmengde, søker Coor etter renholdere til kunde i Larvik. Ullevål og Rikshospitalet. Ledige stillinger renhold , sykehus. Spesifiser stilling i renhold sykehus. Ett vikariat tom 31.


Vi har ledig stillinger : Oppmøtested Tokke Kraftverk, Dalen i Telemark, kontaktperson Halvor. Vi trenger renholdere både til daglig renhold og til operasjonsavdelingene. Renholder, Vil Du Bli En Del Av Vinnerlaget På Deli De Luca Grønland? Renhold er tilgjengelig i Oslo kommune på Indeed.


Søk etter Stiling, renhold -jobber i Oslo. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 17. Finn arbeid og stillinger på Careerjet.


Se våre ledige stillinger. Da kan en stilling som sommervikar hos oss være riktig for deg! Akershus universitetssykehus HF (Ahus) er et av Europas mest moderne sykehus , og Norges største akuttsykehus. Vi er et lokal- og områdesykehus for ca. Sykehuset Østfold HF.


Overordnet utdanningsplan for spesialisering i lungesykdommer ved LHL- sykehuset Gardermoen. Stillinger hvor det som hovedregel kreves 3-årig høyskoleutdanning og fagspesifikk eller tverrfaglig . Det er lite forskning som belyser temaet sykehusrenhold grundig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg