fredag 13. november 2020

Trekke visdomstann tid

Finn noe enkelt som dere begge liker og som dere kan lage sammen. Visst ikke er saft og brus like godt ) 3. Jentekveld , forslag til servering ønskes Ketolysekuren. Jeg laget noe godt i går, når vi hadde gjester som de likte kjempe godt.


Trekke visdomstann tid

Kake til jentekveld #129392; Gøy å lage noe anderledes #129392;. Her er enkle kaker du kan lage istedenfor å ty til posekake. Den smaker godt OG er enkel å lage.


Legg gjerne en kommentar på bloggen om det er noe du lurer på - og følge meg gjerne i andre SoME kanaler - lenker ⬇️ . Lyst til å lage noe sunt og ekte som gir energi og smaker godt ? Sunt er det som betyr noe , enten vi lager mat til oss selv eller andre. Brødpudding er enkelt å lage og noe du virkelig kan kose deg med i helgen. Det er deilig å starte nyåret med å ta litt ekstra godt vare på kroppen! Fiskesuppe er bare så godt , og er noe alle liker.


Det meste kan lages klart dagen før, og du trenger bare sette av minutter før gjestene . Og man vil jo gjerne servere besøket sitt noe godt. Her er mine tips for den ultimate jentekvelden innendørs: girls night in. I tillegg er det sosialt og hyggelig å servere noe som kan stå fremme hele kvelden.


Den er lettvint å lage og smaker utrolig godt. Derfor hadde jeg en liten jentekveld med noen venninner, og litt snacks hadde vi jo også selvfølgelig! Du kan jo også lage egen snacks – kanskje sunne ting også. Jeg skal ha selskap med tapas neste lørdag, så dette innlegget kom godt med!


Nå ble jeg skikkelig fysen på noe søtt! Men jeg vil prøve noe annet, noe som ikke tar all verden av tid å lage , evt. For å bruke din idè med baguetter vet jeg om noe som er godt , har spist det før. Utforsk denne tavlen til ingunnd på Pinterest: Mat - jentekveld. Om du ikke spiser rosiner kan du for eksempel lage en salt variant med sprøstekt bacon i små terninger i stedet.


Gyros i pita er så innmari godt at du glemmer hele tacoen. Til dere som går på lavkarbo, eller bare har lyst på noe. Det er lurt å beregne om lag 5gram tapas per person. Mens de deilige spanske kjøttbollene godtgjør seg i pannen, kan du lage aiolien. Kyllingklubber eller kyllingvinger er noe som passer perfekt på et tapasbord.


Trekke visdomstann tid

Her finner du gode oppskrifter til frokost, matpakke, etter skoleti middag og kos i helgene for barna. Noe for enhver smak. Ta turen innom her, . Korianderstekte kamskjell med søtpotet og soya. Bakt søtpotet med spekeskinke. Mangler: lage ‎ jentekveld godtnoe.


Eplemuffins - oppskrift med eple, kanel og vaniljekrem på 30. Men eplemuffins smaker vanvittig godt , og de holder seg friske og saftige lenge. Det er alltid superlett og som regel også raskt å lage eplemuffins. Om det ikke henger noe igjen er de ferdige. Det er utrolig godt og du har et ubegrenset utvalg.


Trekke visdomstann tid

Du kan for eksempel lage flere små og ha ulik topping på dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg