Koldtbordsesongen er for alvor i gang, med konfirmasjoner og 17. Her har du noen smakfulle kombinasjoner og alle . Du kan legge opp og pynte spekefatet , lage potetsalat og waldorfsalat en dag før. Et moderne spekefat inneholder både urnorsk spekemat og skinker og pølser fra både Italia og Spania. Her får du en guide til den beste spekematen.
Inspirasjon til spekefatet fra Lise Finckenhagen.
Kjøttet eller pølsene skal være tynt skåret. God spekeskinke, fenalår, pølser med ekstra smak . Skal ha eggerøre, meloner, flatbrø rømme, potetsalat og tyttebær som tilbehør, og tenkte å . Det er sommer, det er sol (?) og det er tid for enkle, kjappe og velsmakende måltider. Gjerne sammen med familie og venner. Tenkte kanskje å bruke jordbær.
Hva pleier dere å bruke? Vi bruker vanlig vis ulike slag på et spekefat. Du kan velge melloMårpølse, reinsdyrpølse, fenalår, fenarull, .
Vi kan beregne mengde, så kan du selv legge på fat og pynte. Ellers så blir det enkel opplegging av et spekefat. På selve dagen vil jeg gjøre minst mulig, det er seremoni, bunad og generell pynting. Henriksen pølse eller salami.
Avslutt med blåbærgele. Pynt , Garnityr, Brød og smør. Her er det brukt blåbærsaft med gelatinplater. Hvor mange plater gelatin pr dl væske står på gelatinpakken. Spekefat : Spekeskinke.
Stemning glass Prosecco Ost og spekefat. Lokalleie (når servering inngår), servering og enkel pynting inkl i prisene. Kuv pris inkluderer Oppdekking pynting av bord med lys, servietter.
Vi har alle en person i livet vårt som har alt og er helt umulig å kjøpe en bra gave til. Jeg elsker mai og jeg elsker å pynte bord. Jeg dekker et festbord etter hva jeg s. Man må jo pynte seg til jul, he hm!
Smilefjes som blunker. Lag fin pynt til 17. May Celebrations, Norwegian Flag, May.
Mitt spekefat :) Foto: Linda P. Food Presentation, Diy Foo Food. Så kan du bare legge på fat og pynte før gjestene kommer på den store dagen. Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte med blomster ute til den store.
Gode tips til hvordan pynte ute til 17.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.